Home
Om os

Om os

Lærervikaren.dk er udviklet af DataIntersect ApS og FairWeb ApS. Vi har ligeledes udviklet Lektiesupport.dk, som henvender sig til privat lektiehjælp (tilmeldte vikarer på Lærervikaren.dk kan tilvælge lektiesupport.dk i deres profil) samt Plejevikaren.dk, som henvender sig til plejesektoren og vikarer inden for denne branche.

 

DataIntersect ApS
DataIntersect er en mindre IT-virksomhed, der beskæftiger sig med procesoptimering og udvikling af simple IT-værktøjer inden for både den offentlige og private sektor. DataIntersect blev stiftet i 2009.

 

FairWeb ApS
FairWeb er et Full-service webbureau, der leverer skræddersyede webløsninger. Virksomheden blev grundlagt af Jesper Grann Laursen i 2003. Med over 10 års erfaring indenfor IT, har virksomheden efterhånden fået etableret sig godt på markedet.
I juli 2014 blev firmaet opkøbt af AM-Online, som en del af AM Gruppen A/S.

 

Vi forsøger hele tiden at blive bedre!
Da der altid er plads til forbedringer, er vi naturligvis åbne overfor konstruktiv kritik, rettelser, ideer m.m., som kan føre til forbedringer af hjemmesiden. I er derfor altid velkomne til at sende os en mail på support@laerervikaren.dk.