Home
Hvad kan Lærervikaren.dk tilbyde vikarer?

Hvad kan Lærervikaren.dk tilbyde vikarer?

Målet med Lærervikaren.dk er at skabe kontakt mellem vikarer og skoler og understøtte skolernes daglige vikaradministration.

Du kan som vikar bruge Lærervikaren.dk til at sende jobanmodninger til Lærervikaren.dk’s tilmeldte skoler samt benytte Lærervikaren.dk til at administrere aftaler, vikariatanmodninger m.m.

Derudover kan du ved hjælp af din egen elektroniske kalender planlægge, hvilke dage du ønsker at arbejde som vikar. Det er vigtigt, at du holder din kalender er opdateret, hvis du er blevet godkendt af en skole, så skolen kan få et realistisk billede af, hvornår du er tilgængelig.

Du har mulighed for at søge om vikararbejde på mere end én skole.
Hvis en skole har registreret en aftale med dig på et bestemt tidspunkt, kan en anden skole ikke indgå en aftale med dig i samme tidsrum. Du skal være opmærksom på, at hvis du har valgt at indgå to aftaler på samme dag, på to forskellige skoler, skal du selv sørge for, at der er den nødvendige tid til rådighed til transport m.v.

Fordele for dig som vikar:

  • Enkelt og gratis
  • Bedre match med faglighed og kompetencer
  • Dynamisk planlægning
  • Mulighed for arbejde på tværs af skoler
  • Bedre overblik over aftalte og tilbudte vikariater

 

Interesseret i at tilbyde undervisning eller lektiehjælp til private?

Som vikar kan du også tilbyde lektiehjælp til private (læs mere på www.lektiesupport.dk). Ordningen kan du tilmelde dig ved at Logge ind på din profil på Lærervikaren.dk, klik på menuen ”Ret Konto”, vælg herefter ”Aktiv på Lektiesupport.dk”.

Du vil herefter kunne se jobannoncer fra private, og de vil kunne se din profil med den grad af detaljer som du ønsker. Finder du et relevant jobtilbud, så aftaler I selv indbyrdes nærmere omkring tid, sted og pris.
– husk at du under ”Ret Konto” kan vælge at få besked om nye annoncer og jobtilbud via din email.

 

Support & service

Lærervikaren.dk yder gratis support. Se mere under kontakt.

Lønforhandlinger og andre juridisk bindende aftaler indgås mellem vikaren og den enkelte skole. Lærervikaren.dk har i denne sammenhæng ikke nogen indflydelse eller forpligtelser.

Lærervikaren.dk vil stå for den løbende vedligeholdelse af systemet samt nye opdateringer. Hvis du har forslag til, hvordan systemet kan videreudvikles og gøres bedre, er du velkommen til at kontakte os.

 

Hvordan kommer jeg i gang som vikar?

Ønsker du at oprette dig som vikar, skal du gå ind via linket “Opret dig som vikar” i højre side af hjemmesiden.

Ved oprettelsen, vil du blive bedt om at angive et valgfrit brugernavn og password samt indtaste informationer som navn, adresse, e-mail, tlf. nr. osv.

Der er mulighed for at skrive lidt om dig selv i et åbent tekstfelt. Det er en god ide at fortælle lidt i dette felt om dine erfaringer og måske hvem du er som person. Du har også mulighed for at uploade et billede, så skolen kan få et bedre indtryk af hvem du er.

Du skal oplyse dine personlige kompetencer, arbejdsområder, samt hvilke skoler du ønsker at vikariere på.

Vigtigt! Det er vigtigt, at du udfylder dit CV på din profil korrekt, da du ellers ikke vil blive vist i søgeresultat, når en skole foretager en søgning på Lærervikaren.dk.

Når din profil er oprettet i systemet og godkendt af én af dine valgte skoler, vil du være registreret som aktiv bruger hos den skole, der har godkendt dig. Du vil få en mail tilsendt, når en skole godkender dig.