Home
Februar opdateringer

Februar opdateringer

Vikariat kommentarer i kalender

Der er nu muligt at se vikariat kommentarer i kort form i kalenderen. På “Ret konto” siden er det muligt at tilvælge “Vis vikariat kommentarer i kalender”. Derefter vil den første del af kommentareren på vikariaterne vises i kalenderens bokse. Dette feature er lavet for både skoler og vikarer, således at skoleadministratoren vil se vikariatets interne kommentar, og vikaren ser vikariatets kommentar til vikaren.

Kalender-kommentar-LV

 

Søg vikarer matcher ift. tilgængelighed

Søgefunktionaliteten på siderne med vikarlister er lavet om til at kun “Tid og periode” bruges til at finde match-procent, og de andre søgekriterier udelukker vikarer fra resultatet i listen. Match-procenten ift. vikarers tilgængelighed findes kun når man har udfyldt felter i “Tid og periode”. Vikarer der matcher 0%, vises ikke i listen.

Søg-match-LV

 

“I dag” og “I morgen” knapper til vikarsøgning

Da man oftest vil se en vikarliste over de vikarer der er tilgængelige i dag eller i morgen, har vi tilføjet knapper til dette på “Søg vikar” siden. De udfylder “Dato” feltet i “Tid og periode” med dags dato eller datoen næste dag.

Søg-knapper-LV

 

Straffeattest og børneattest

Det er nu muligt for en skole at registere om man har modtaget og godkendt straffeattest og børneattest fra vikarer. Klikker man på en vikarprofil på “Mit vikarkorps” siden, vil vikarprofilsiden nu have den nye fane “Attester”, hvor man kan registrere om attesterne er godkendt, og på hvilken dato.

Attester-LV